MikroX hesabınızı sıfırlamak için  sağ üstte isminizin yer aldığı sekmeden "Ayarlar" butonuna tıklayınız. 

Açılan ayarlar sayfasında en altta yer alan "Hesabı Sıfırla" butonuna tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Unutmamalısınız ki Hesabı Sıfırla butonunu kullandığınızda hesabınıza girdiğiniz tüm veriler (satış faturaları, giderler, müşteri ve tedarikçiler, çalışanlar, tahsilat ve ödemeler, hizmet ve ürünler, çekler, kasa/banka hesaplarınız) silinecektir. Bu işlemin geri dönüşü olmadığından dolayı emin olmadığınız takdirde destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?