Soldaki menüden "Gelirler" kategorisiniz altında yer alan "Müşteriler" başlığını seçiniz. Açılan sayfada listelenen müşterilerden kaydını silmek istediğiniz müşteriyi seçiniz. Açılan müşteri detay sayfasında sağ üstte yer alan "İşlemler" sekmesinde yer alan "Sil" butonuna tıklayınız. Silme işleminin geri döndürülemez olduğunu unutmayınız. İşlemi onayladıktan sonra müşteri kaydınız MikroX hesabınızdan silinecektir.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?